Prelata auto, husa exterioara Scion Xa impermeabila in exterior anti-zgariere in interior lungime 380-405cm, M2 Hatchback model Perfect Garage

ID #37949
42500 lei
în stoc
+
 Prelata auto, husa exterioara Scion Xa impermeabila in exterior anti-zgariere in interior lungime 380-405cm, M2 Hatchback model Perfect Garage
Prelata auto, husa exterioara Scion Xa impermeabila in exterior anti-zgariere in interior lungime 380-405cm, M2 Hatchback model Perfect Garage
42500 lei
Transport 19 lei oriunde in tara

Transport GRATUIT la comenzi peste 990 lei

Asigurare Colet

Coletele sunt asigurate pe toata perioada transportului

Drept de Returnare Gratuit

Ai la dispozitie 14 zile sa testezi produsul

Descriere

Prelata auto, husa exterioara Scion Xa impermeabila in exterior anti-zgariere in interior lungime 380-405cm, M2 Hatchback model Perfect Garage

model : M2 Hatchback
Lungime : 380-405cm

  • Prelatele din gama Perfect Garage , reprezinta versiunea imbunatatita a prelatelor deja cunoscute perfect garage.Acestea sunt facute in intregime dintr-o membrana ce permite trecerea vaporilor de apa, partea din interior fiind captusita cu un material moale ce va proteja vopseaua masinii.Membrana folosita la prelatele Perfect Garage este cu 20% mai groasa decat cea folosita la prelatele perfect garage dar in acelasi timp membrana este mai moale decat celalalt tip de membrana.

Mebrana folosita la fabricarea prelatelor Perfect Garage este formata din 4 straturi impermeabile si un strat ce permite trecerea doar a vaporilor de apa nu si a apei.

O masina echipata cu aceasta prelata va fi pastrata uscata pe timp de ploaie , in acelasi timp vaporii de apa vor fi eliminati, astfel incat masina va fi protejata impotriva aparitiei coroziunii.

Prelata Perfect Garage ofera protectie impotriva ploilor (ploilor acide) , soarelui (razelor UV), prafului, frunzelor, zapazii si ghetii.

Aceasta prelata se poate folosii pe toata durata anului fara probleme. Vara va pastra interiorul masinii mai racoros, Iarna va proteja masina impotriva inghetului, depunerilor de zapada si gheata si Toamna va proteja masina de depunearea de praf, frunze, seva copacilor, excremente de la pasari, etc.

Prelata va proteja masina impotriva :

  • - degradarii elementelor cromate ale masini
  • -excrementelor de pasari, seva si frunzele copacilor
  • -zapada, gheata si praf
  • -majoritatea zgarieturilor
  • -razelor solare (deasemenea si razele UV)
  • -aparitiei coroziuni.

Prelata nu absoarbe apa, nu ingheata si nu se decoloreaza. Este un produs multi-sezon care o sa va serveasca multi ani fara sa aveti probleme.

Informatii Tehnice:

-Membrana folosita este cu 20% mai groasa decat cea folosita la prelatele perfect garage, si este formata din 4 straturi.

-Prelata este securizata cu un snur ce este prins pe toata lungimea margini inferioare a acesteia. Acesta se strange si asigura o fixare ferma a prelatei pe masina.

-Pe partea superioara a prelatei se regaseste inscriptia producatorului Kegel si denumirea membranei folosite la fabricatie.

-Prelata se poate folosi atat pe perioade scurte de timp dar si pe perioade lungi fara a afecta in vreun fel masina.

-Dupa pliere aceasta ocupa foarte putin loc.

-Produsul a fost supus testarii pentru calitate.

Detalii material :

 

Cum se monteaza aceasta prelata?

Montarea prelatei este usoara si rapida, ea poate fi facuta de o singura persoana. Masina ar trebui sa fie spalata si uscata inainte de a monta prelata pe aceasta , pentru a evita depunearea prafului pe interiorul prelatei si provocarea de zgarieuturi la urmatoarele utilizari ale acesteia.

Dupa ce ati asezat prelata pe masina trebuie strans ferm snurul din partea spate a prelatei. Snurul ramas se introduce in buzunarasul special creat pentru depozitarea lui.

 

De ce sa alegi o prelata PerectGarage de la Kegel ? Iata cateva motive :

 

Material este rezistent la excrementele pasarilor.
Materialul este 100% impermeabil.
Prelata este rezistenta la ploaia acida.
Este fabricata dintr-un material rezistent la zapada si gheata.
Este complet rezistenta la razele solare (inclusiv UV) si la alti factori atmosferici.
Prelata are un sistem de micro-pori ce elimina umezeala din interiorul prelatei, prevenind aparitia condensului.
Poate fi folosita in siguranta chiar daca bate vantul foarte puternic, datorita sistemului de fixare cu snur. Se elimina riscul ca prelata sa fie ridicata de vant.
Materialul este rezistent la seva copacilor.
Prelata este rezistenta la temperaturi joase. (aceasta nu ingheata)
Prelatele KEGEL sunt create si produse in totalitate in Polonia.

Recenzii

Nici o postare găsită

Adauga un review
POATE ESTI INTERESAT SI DE