Suport biciclete Thule HangOn 9708 cu prindere pe carligul de remorcare - pentru 4 biciclete

ID #22971
79900 lei
Momentan Indisponibil
 Suport biciclete Thule HangOn 9708 cu prindere pe carligul de remorcare - pentru 4 biciclete
Suport biciclete Thule HangOn 9708 cu prindere pe carligul de remorcare - pentru 4 biciclete
79900 lei
Transport 19 lei oriunde in tara

Transport GRATUIT la comenzi peste 990 lei

Asigurare Colet

Coletele sunt asigurate pe toata perioada transportului

Drept de Returnare Gratuit

Ai la dispozitie 14 zile sa testezi produsul

Descriere

Suportul de bicicleta Thule HangOn 9708 este o solutie convenabila si eficienta pentru transportul in siguranta a bicicletelor pe carligul de remorcare. Este realizat din otel de buna calitate, tratat anticoroziune (pentru durabilitate in timp) si poate transporta pina la 4 biciclete, a caror greutate totala sa nu depaseasca 60 kg.

Prinderea bicicletelor pe suport se face prin atarnarea de bara orizontala superioara a cadrului, dupa care aceasta se fixeaza cu ajutorul a doua curele de cauciuc. In final, pentru a nu se balansa, bicicletele se solidarizeaza de suport, cu ajutorul unei chingi rapide. Prin folosirea adaptorului 982 (care se poate achizitiona separat), Thule 9708 poate transporta si bicicletele de dama sau mountain-bike cu suspensie spate, la care bara superioara lipseste sau e prea scurta.

Montarea pe carligul de remorcare se face cu usurinta, prin strangerea unui surub, cu ajutorul cheii speciale livrate in pachet. Optional, cu ajutorul accesoriului Thule Lock 957, suportul poate fi protejat impotriva furtului. Iar prin solidarizarea bicicletelor de suport, cu ajutorul accesoriului Thule Cable Lock 538 , puteti sa securizati si bicicletele in timpul stationarilor.

Thule HangOn 9708 beneficiaza de un sistem inteligent de rabatare. Produsul este rabatabil si asigura accesul la portbagaj doar cand NU sunt montate bicicletele. Pentru o mai buna vizibilitate a numarului de inmatriculare si al stopurilor masinii, se poate atasa optional suportul de numar cu lampi Thule 976, ce se conecteaza la priza carligului de tractare.

Specificatii tehnice

Greutate maxima admisa (kg)15
Corespunde normelor CityCrashDa
MaterialOtel
Greutate (kg)10.00
Tip prinderePe carligul de remorcare
Numar maxim biciclete4
Diametru cadruToate dimensiunile de la 20" in sus
Sistem antifurt pentru bicicleta optional - Thule Cable Lock 538
Sistem antifurt pentru suportoptional - Thule Lock 957
Viteza maxima recomandata130 km/h

Recenzii

Nici o postare găsită

Adauga un review
POATE ESTI INTERESAT SI DE