Paravanturi

Nu exista produse in aceasta sectiune

     Paravanturile auto sunt accesorii despre care am putea spune ca indeplinesc un dublu rol, mai exact unul estetic si unul functional. Deflectoarele sunt in general de culoare fumurie astfel incat sa poata oferi protectie impotriva razelor solare care bat din lateral. Paravanturile au forma aerodinamica si se integreaza perfect in profilul masinii, desigur daca se face o alegere corecta. Desi aceste produse pot contibui la estetica unei masini, de cele mai multe ori soferii le aleg pentru aspectul functional al acestora. Spre exemplu, o masina care dispune de paravanturi poate fi aerisita chiar si atunci cand ploua sau ninge, fara teama ca acestea vor patrunde in interior.
     Paravanturile auto ajuta semnificativ si la dezaburirea rapida a geamurilor, fara a se crea acel curent specific in habitaclu. Dotarea masinii cu paravanturi insa aduce si cateva alte avantaje importante precum:
– Posibilitatea de a calatorii pe distante scurte fara a fi necesar sa se porneasca sistemul de climatizare al masinii (ba chiar mai mult decat atat, pe distante scurte este chiar recomandat sa se circule cu geamurile putin coborate, in loc sa se porneasca sistemul de climatizare).
– Paravanturile se pot aplica si usilor din spate.
– Montarea paravanturilor asigura masinii un aspect mult mai atragator.
– Se pot folosi chiar si la masinile electrice.
– Sunt usor de montat.
– Reduc foarte mult zgomotul produs de vant.