Covorase auto

Nu exista produse in aceasta sectiune

     Covorasele auto sunt accesorii esentiale pentru masinile folosite intens, insa cine nu isi utilizeaza la maximum autovehiculul in zilele noastre? In fond, prea putini dintre noi isi permit luxul de a tine masina in garaj, mereu curata, lustruita si utilizata cat mai putin. In diversitatea lor impresionata, masinile reprezinta astazi o parte integrata din peisajul vietii noastre de zi cu zi. Indiferent insa de modelul masinii pe care il conducem, cu totii ne dorim confort si siguranta atunci cand circulam cu masina, insa de prea putine ori acordam atentie detaliilor semnificative. Covorasele auto sunt astfel unele dintre acele accesorii care pot face adevarate minuni pentru estetica si practicitatea din interiorul masinii tale.
     

     Covorasele auto, aceesorii cu o importanta multipla.
     Foarte multi conducatori auto privesc doar partea estetica a acestor accesorii, insa un set de covorase auto vine la pachet si cu o serie larga de alte avantaje importante, dar care nu mai au neaparat o legatura directa cu estetica. Iata asadar cateva motive pentru care sa optezi pentru un set de covorase auto:
– Tin la distanta umeazala, praful si substantele corozive.
– Ajuta la mentinerea curateniei in interiorul masinii.
– Mentin un miros placut in masina.
– Contribuie semnificativ la estetica interioara a masinii.

     Cum alegi cele mai bune covorase auto?
     Covorasele auto se regasesc in prezent intr-o gama foarte diversificata, astfel ca este necesar sa acorzi atentie detaliilor, chiar daca vorbim despre niste accesorii auto. Iata asadar cateva dintre cele mai importante criterii de selectie la care poti apela:
– Calitatea materialului din care sunt construite covorasele.
– Marimea covoraselor (in mod cert aceasta trebuie sa fie in concordanta cu modelul masinii)
– Sa fie originale.
– Sa dispuna de sisteme de prindere.
- Covorasele nu trebuie sa alunece de sub picioare.