Bare Portbagaj / Bare Transversale

Nu exista produse in aceasta sectiune

     Indiferent ca pleci singur sau cu familia la drum, e foarte important ca automobilul tau sa fie configurat si dotat corespunzator nevoilor tale. Spre deosebire de multe alte accesorii auto, barele transversale nu indeplinesc un rol estetic, ele fiind destinate in special celor care calatoresc foarte mult. Nu sunt deloc rare situatiile in care calatorim cu familia, iar bagajele devin in mod automat o problema pentru spatiul pe care il avem disponibil in masina. Intr-un astfel de context, barele transversale reprezinta de departe una dintre cele mai practice si accesibile solutii la care putem apela avand in vedere ca acestea me ofera posibilitatea de a atasa pe masina o cutie portbagaj, un suport de biciclete, un suport de ski sau unul de snowboard.
     Barele transversale sunt foarte usor de montat in ciuda faptului ca foarte multi soferi considera ca acest lucru este unul complicat. Este absolut normal sa iti adresezi cateva intrebari inainte de achizitiona bare transversale, insa noi ne-am gandit la tine si iti vom oferi cele mai bune raspunsuri. Iata asadar cateva dintre cele mai comune intrebari care se nasc in mintea soferilor atunci cand se vad nevoiti sa faca o astfel de achizitie.
     

     Cum imi gasesc barele transversale potrivite?
     Daca iti doresti sa-ti montezi pe masina ta bare transversale, intr-o prima etapa trebuie sa cunosti cateva specificatii ale autoturismului. E foarte important sa cunosti modelul masinii tale, anul de fabricatie si daca automobilul dispune de bare longitudinale.

     Cum am grija de barele transversale?
    Intretinerea barelor transversale nu este un lucru deloc complicat. Barele transversale nu trebuie demontate de pe plafon pentru a putea fi intretinute, ci acest lucru se poate face si fara a le demonta. Numeroase modele de bare transversale vin cu sistem antifurt, astfel ca nu va fi necesar sa le demontezi de fiecare data.

     Care sunt detaliile de care trebuie sa tin cu strictete cont?
     Desi barele transverasle ne ofera posibilitatea de a ne bucura de un plus de spatiu pe plafonul masini (desigur prin intermediul accesoriilor potrivite) este totusi important sa se tina cont de faptul ca n utrebuie sa se depaseasca limita de greutate recomandata, care in general depinde de modelul de bare transversale alese.